Syv nye maritime vækstvirksomheder skal i træningslejr

Syv nye maritime vækstvirksomheder skal i træningslejr

21.03.18

Det Maritime Elitetræningscenter, ét af tolv ambitiøse udviklingscentre i det nationale

Scale-Up DK initiativ skal i gang med det tredje hold af ambitiøse maritime virksomheder

Bredgaard Boats ApS og East Logistics ApS fra henholdsvis Lolland og Falster er blandt de syv nye deltagere i den maritime del af Scale-up DK programmet

De bidrager dermed til målsætningen om at rekruttere de bedste virksomheder fra hele landet, og indgår nu i et ambitiøst udviklingsforløb, der skal sikre momentum og fortsat vækst hos de deltagende virksomheder fra de maritime erhverv.

  • Med et nybygget bådeværft i Rødbyhavn og større både i ordrebogen håber vi, at Scale-up kan hjælpe os op i en ny liga, siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Bredgaard Boats ApS.

Christine Lunde, direktør i MARCOD, der driver Det Maritime Elitetræningscenter i samarbejde med Væksthus Nordjylland og LIVA consult A/S, glæder sig over tilgangen fra Lolland-Falster.

  • Vi glæder os over, at ambitiøse maritime virksomheder fra hele landet har tillid til, at vores skræddersyede udviklingsforløb kan gøre en forskel for dem og flytte dem nærmere målet om at blive en højvækstvirksomhed. Det er en tillidserklæring, at vi med nye deltagere så langt væk fra os geografisk som Lolland og Falster, møder virksomheder, der betror os at hjælpe dem videre på deres udviklingsrejse i Scale-up, siger Christine Lunde.

De fem øvrige virksomheder på centrets tredje hold er:

  • Danish Ship Decor A/S (Nørresundby),
  • Frese A/S (Slagelse),
  • Green Instruments A/S (Brønderslev),
  • Hanstholm Skibssmedie (Hanstholm)
  • Hvalpsund Net (Hvalpsund).

Det Maritime Elitetræningscenter er ét af 12 udviklingscentre placeret rundt om i Danmark i det nationale Scale-Up Denmark projekt. Det Maritime Elitetræningscenter har til formål at understøtte væksten og udviklingen i små og mellemstore højvækstvirksomheder, der har ambitioner om og potentiale til at være i eliten på sit felt. Tirsdag og onsdag 20-21. marts er de syv virksomheder på start camp på Hotel Comwell Rebild Bakker i Nordjylland, hvor der skal arbejdes med strategi og ledelse. Deres forløb strækker sig over syv måneder, hvor der bliver arbejdet intensivt med den enkelte virksomheds vækst- og udviklingspotentialer.

Det sker gennem individuelle aktiviteter med rådgivning om finansiering og kapitalfremskaffelse samt et rådgivningsforløb ved specialiserede konsulenter. Dertil kommer kollektive aktiviteter i form af camps og workshops om faglige temaer og med mulighed for erfaringsudveksling og netværk.

Der søges lige nu deltagere til centrets hold fire, som starter op i september 2018, og som sandsynligvis bliver sidste chance for at deltage i de maritime udviklingsforløb i Scale-up DK. Der er plads til max ni virksomheder. Er man interesseret i at høre mere, kan man kontakte MARCOD.

IMG 8298

Hold 3 til startcamp på Hotel Comwell Rebild Bakker.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Christine Lunde, direktør MARCOD, telefon 23 32 03 32 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.