Workforce of the future i Frederikshavn og Skagen

Workforce of the future i Frederikshavn og Skagen

05.10.17

Arrangement Workforce of the Future er målrettet folkeskoleelever og sætter fokus på de maritime uddannelses- og jobmuligheder, der er i den nordjyske maritime industri.
Det er fjerde gang, at MARCOD afholder arrangementet, som har været en stor succes.

- Vi er arbejder hele tiden sammen med den maritime industri, maritime uddannelsesinstitutioner, kommunerne, Dansk Metal mfl. på at øge kendskabet blandt de unge og deres forældre til de attraktive uddannelses- og jobmuligheder i den nordjyske maritime industri. Med disse arrangementer – som et ud af mange - ønsker vi i højere grad at åbne de unges øjne i forhold til et maritimt karrierevalg, siger Christine Lunde, direktør i MARCOD.

68 folkeskoleelever fra Skagen og Ålbæk var tirsdag på besøg hos i alt 8 maritime virksomheder i Skagen, der i samarbejde med det maritime brancheudviklingscenter MARCOD, Dansk Metal, Martec, EUC Nord og Frederikshavn Kommune igen satte fokus på de uddannelses- og jobmuligheder, som den nordjyske maritime klynge kan tilbyde fremtidens arbejdskraft. Samtidig var 150 folkeskoleelever fra Bangsbostrand og Frydenstrand skole på besøg hos 9 maritime virksomheder i Frederikshavn.

- ”Det har været en rigtig god dag. Jeg har lært meget, og det var også det, min mor ville have jeg skulle, og så synes jeg faktisk, at det lyder mega spændende. Det kan godt være at jeg vil være maskinmester, når jeg bliver ældre siger Emma Wilster fra 8C, Frydenstrand Skole.

Pressemeddelelser:

pdf68 folkeskoleelever på besøg i den maritime industri i Skagen
pdf150 folkeskoleelever på besøg i den maritime industri i Frederikshavn

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

* indicates required
 

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

* indicates required