Scale-Up Denmark

Scale up web banner 980x400

Liva Consult logo
Vaeksthus Logo Nordjylland
ue logo
Den Danske Maritime Fond logo

Det Maritime Elitetræningscenter

Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche? Og står I overfor nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, en ny strategi eller lignende? Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime vækstvirksomheder. Her vil I indgå i et ambitiøst udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed med fokus på ledelsesrådgivning, kapitalfremskaffelse og rådgivning målrettet jeres specielle behov.

Centrets træning - De fire indsatsområder:

  • Vækstcamps med fokus på strategi- og ledelsesudvikling 
  • Workshops med kompetenceudvikling inden for fx maritime trends og forretningsmodeller, internationalt salg, organisationsudvikling mv
  • Kapitalfremskaffelse – individuel rådgivning og træning
  • Fleksibelt rådgivningsforløb med individuel rådgivning

MARCOD screener mindst 200 virksomheder i hele landet til programmet, hvoraf 31 vækstvirksomheder udvælges til udviklingsforløb med fokus på virksomhedernes vækstpotentialer. I det maritime program fokuseres der på scale-up og spin-off virksomheder frem for iværksættervirksomheder, ligesom der er en international indsats.

Træningsforløbene foregår i Nordjylland i samarbejde med de øvrige nordjyske konsortiepartnere. Screeningen af virksomhederne sker i samarbejde med en række samarbejdspartnere såsom Danske Maritime, Fyns Maritime Klynge, Offshoreenergy.dk og Maritime Development Center m.fl.

Det skal sikre, at maritime virksomheder i hele landet kommer i betragtning til projektet.

Hvem kan deltage?

I skal være under 250 ansatte og have et stort vækstpotentiale. Ledelsen skal have høje ambitioner og være villig til at afsætte de nødvendige ressourcer til forløbet, der forventes at vare seks til otte måneder. Det er desuden et krav, at I har en tilknytning til den maritime branche eller et mål om at komme ind på det maritime marked. Centret er et nationalt tilbud til ambitiøse virksomheder fra hele landet. Der er indgået samarbejdsaftaler med Danske Maritime, EMUC, Offshoreenergy.dk samt Fyns Maritime Klynge, der er med til at pege på og indstille relevante kandidater til centrets 30 ambitiøse udviklingsforløb.

Interesseret?

Så kontakt projektleder i MARCOD Allan Hejslet for at høre mere om programmet. 
Mobil: 30 13 30 43 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


 

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

* indicates required
 

Branchenyheder