Maritime netværk

MARCOD Netvaerk

MARCOD faciliterer seks maritime netværk: Maritime Network Frederikshavn, Serviceteam Skagen, Hirtshals Service Group, Aalborg Maritime Network, Hanstholm Maritime Service Network og Offshore Base Scandinavia.

MARCOD faciliterer netværkene og yder administrativ support i form af sekretariatsbistand. Typiske opgaver er medlemsundersøgelser, netværksstrategier, samarbejdsprojekter, workshops, temamøder og studieture.

MARCOD arbejder for i højere grad at få de maritime virksomheder og netværk til at arbejde sammen på tværs af regionen. MARCOD anser udviklingen af maritime netværk for at være et centralt element for at styrke Det Blå Nordjylland.

De maritime netværk bidrager til større innovation og forretningsmæssige synergier mellem virksomhederne. Netværkene kan styrke samarbejdsrelationerne på tværs af virksomhederne og giver en langt bedre koordinering af aktiviteter og viden f.eks. i forbindelse med udbud af kurser.

De maritime netværk skaber også en større kritisk masse på vidensområder og kompetencer, så den samlede maritime klynge kontinuerligt kan udvikle sig.

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

* indicates required

Branchenyheder