Cecilie Vadskær

cecilie

Grafisk designteknolog praktikant
Cecilie startede pr. 13. januar 2020, som grafisk design praktikant hos MARCOD. Her står hun bl.a. for, at udarbejde opgaver med fokus på den grafiske opsætning, produktion af diverse invitationer, flyers mv. Desuden er der også en del planlægning i forhold til forberedelser og deltagelse i diverse events/arrangementer. Hun står samtidig for opdatering af de sociale medier, som f.eks. Facebook, LinkedIn, Twitter mv. 

Hun kan rigtig godt lide, at være kreativ og har en særlig interesse for opsætning af grafisk materiale - samtidig med, at hun er meget detaljeorienteret.  

Baggrund
Har en handelsskoleeksamen og studerer på nuværende tidspunkt grafisk designteknolog på UCN i Aalborg, hvor hun er færdig til sommer 2020.

Herudover arbejder Cecilie i sin fritid i Løkken. Her arbejder hun som butiksassistent i Step In og har gjort det siden 2017. I sin fritid kan hun godt lide at fotografere, specielt i naturen og af bygninger. Desuden kan hun godt lide, at lave illustrationer og udarbejde plakater i Illustrator.

Kontakt:
Mobil: 30 55 84 54
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.