2c fra Frydenstrand skoleafdeling julepynter hos MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions i Frederikshavn har som et led i et virksomheds-skole samarbejde adopteret 2c. Overordnet er målet med samarbejdet, at eleverne får tætte relationer til det nærtliggende erhvervsliv, og samtidig understøtter undervisningen i et læringsrum, hvor eleverne får en oplevelse af at koble teoretiske færdigheder i en praktisk kontekst.

Læs mere

Maritim stjerne klar til væksteventyr

Et unikt partnerskab mellem GateHouse Igniter og CleanQuote er  kommet i hus efter Maritime Stars-forløb, hvor de to fandt ud af, at de er  et perfekt match. Nu venter nye produkter og markeder.

Læs mere

Så er den fremtidige bestyrelse i MARLOG på plads

Maritime & Logistics Innovation Denmark – i daglig tale MARLOG - er den nye fusionerede klyngeorganisation inden for de maritime erhverv og logistik. MARLOG skal arbejde med at styrke innovation på tværs af hele erhvervet med fokus på grøn omstilling, digitalisering og kompetencer. 

Læs mere

Samlet Blå Danmark etablerer ny klynge

Stærke kræfter inden for Det Blå Danmark og logistik er gået sammen i en ny klyngeorganisation, der skal gøre Danmark verdensførende inden for bæredygtighed, logistik og innovation til søs. Klyngen har i dag ansøgt Erhvervsfremmebestyrelsen om støtte.

Læs mere

Her er finalisterne til dette års Maritime Stars

Først var der 56 håbefulde maritime iværksættere, der søgte. Nu er de 10 bedste valgt ud som finalister i et af landets mest ambitiøse accelerator-programmer. Maritime Stars hedder det nordjysk funderede projekt, som havde premiere sidste år. Her fik fem start up-virksomheder mulighed for rådgivning, forretningsudvikling og sparring af nogle af de bedste aktører i den maritime branche. Og nu gentager man succesen i det i alt treårige projekt, der er finansieret af Industriens Fond og EU's Socialfond

Læs mere

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.