Samarbejde: Wencon får hjælp til at realisere store ambitioner om vækst

Med ny salgsdirektør, Ole Eriksen, ved roret, vil Wencon ApS nu realisere ambitionen om at firdoble omsætningen inden for fire år ved at erobre større markedsandele inden for marineindustrien og offshore med deres produkt. Et tæt samarbejde mellem udbydere af regionale erhvervsudviklingstilbud på tværs af landet er med til at klæde Wencon på til opgaven.

Læs mere

Elektriker Nick Pedersen modtager DI Vendsyssels lærlingepris 2019

På billedet fra venstre: Lærlingekoordinator Anette H. Sørensen, Johnny Thomsen fra MAN Energy Solutions, ny udlært elektriker Nick Pedersen, Jens Christian Kristiansen fra Soft & Teknik samt Henrik Ramlov fra Mariendal Electrics.

Ny udlært elektriker Nick Pedersen fik sig noget af en overraskelse, da han mandag morgen fik overrakt den gode nyhed i værkstedet, hvor kollegaerne sprang til med lykønskninger.

Læs mere

Marcod: "Vi asfalterer mens vi kører"

Den nordjyske maritime klyngeorganisation, MARCOD, skal fra 2020 sandsynligvis konsolidere sig ind i en landsdækkende klyngeorganisation - netværksdirektør Christine Lunde fortæller om udfordringerne

Læs mere

Strøm på fiskeriet

22. marts 2019 - Af FlaskePosten

Rentable ombygninger af fiskeskibe til eldrift og batterier var i fokus på torsdagens minikonference ved Nordsøen Forskerpark.

Det danske kystfiskeri står over for en revolution i de kommende år. Øget fokus på miljø og økonomi skærper interessen for at gå over til el- og batteridrift. Det kom frem på torsdagens konference i Hirtshals.

Læs mere

Fremtidens maritime stjerner er nu fundet

Fem knivskarpe iværksættere er nu valgt ud til at deltage i det ambitiøse innovationsprojekt Maritime Stars.

Det var næsten som at træde ind i et afsnit af Løvens Hule, da den maritime branche i går var samlet i Aalborg for at finde de fem mest innovative og sprudlende iværksættere, som skal være med i trænings- og udviklingsforløbet Maritime Stars.

Læs mere

Elektriker med ét svendebrev og tre læresteder

Elektriker Nick Pedersen afslutter 3½ års læretid som dele-elektriker lærling og står nu stolt med svendebrevet i hånden.

Nick Pedersen har i læretiden været dele-lærling hos MAN Energy Solutions, Mariendal Electrics samt Soft & Teknik, og er den første udlærte af i alt fire dele-elektriker lærlinge, der for tiden er omfattet af den maritime lærlingeordning, der huses af MARCOD.

Læs mere

Giv nu bare de unge lidt tid

Nordjyske Vendsyssel 04.03.19 - Stafetten: Christine Lunde, Direktør v/MARCOD

I denne udgave af Nordjyskes Stafetten fortæller MARCODs direktør Christine Lunde om de overvejelser hun gør sig som direktør, mor og arbejdsgiver i forhold til unge og uddannelse.

 

Læs mere

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.