Her er finalisterne til dette års Maritime Stars

Først var der 56 håbefulde maritime iværksættere, der søgte. Nu er de 10 bedste valgt ud som finalister i et af landets mest ambitiøse accelerator-programmer. Maritime Stars hedder det nordjysk funderede projekt, som havde premiere sidste år. Her fik fem start up-virksomheder mulighed for rådgivning, forretningsudvikling og sparring af nogle af de bedste aktører i den maritime branche. Og nu gentager man succesen i det i alt treårige projekt, der er finansieret af Industriens Fond og EU's Socialfond

Læs mere

Analyse skal kortlægge potentialet for mere landstrøm på Skagen Havn

NOENCO skal med assistance fra Aarhus Universitet udføre analysen for Skagen Havn, som en del af et Interreg EU-projekt, der ser på elektrificering af havnene. Resultaterne forelægger til sommer.

I dag leverer Skagen Havn allerede 1,3 millioner kWh landstrøm til skibe i havnen. Analysen skal belyse potentialerne for at etablere endnu mere landstrøm.

Læs mere

Syv ny udlærte skibsmontører til den maritime branche

Christoffer N. Thomsen og Jacob R. Boutrup fra Hirtshals Yard, Jacob Lindhardt, Jesper H. Aaen og Christian C. Jacobsen fra Orskov Yard samt Joakim A. Christensen og Jack N. Nikkelsen fra MAN Energy Solutions har netop erhvervet svendebrev som skibsmontører. Motorværkstedet på EUC Nord har været omdrejningspunkt for svendeprøven, som de alle har bestået med flotte resultater.  

Læs mere

Samarbejde: Wencon får hjælp til at realisere store ambitioner om vækst

Med ny salgsdirektør, Ole Eriksen, ved roret, vil Wencon ApS nu realisere ambitionen om at firdoble omsætningen inden for fire år ved at erobre større markedsandele inden for marineindustrien og offshore med deres produkt. Et tæt samarbejde mellem udbydere af regionale erhvervsudviklingstilbud på tværs af landet er med til at klæde Wencon på til opgaven.

Læs mere

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.