Er din virksomhed med i det fine selskab?

Er din virksomhed med i det fine selskab?

19.02.16

Den maritime branche har mange facetter, som de statistiske metoder, der anvendes til at opgøre og undersøge branchens betydning, har svært ved at indfange.
Derfor anlægger MARCOD en lidt anden vinkel, når vi i 2016 gennemfører en kortlægning af den maritime branche i Nordjylland. Vi skal have hele den maritime værdikæde med, men vi har brug for din hjælp.
Har din virksomhed et maritimt islæt, så tjek om den er med på pdfdenne liste, hvis ikke så send venligst en mail til:

Projektassistent Charlotte Grøndahl
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 26228608

MARCOD håber på stor opbakning til undersøgelsen fra Nordjyllands maritime virksomheder, for den skal ikke kun skabe et solidt grundlag for MARCOD´s konstante arbejde med at synliggøre og promovere Nordjyllands maritime sektor.
Det er også en hands-on analyse, som skal komme virksomhederne direkte til gode og fremme deres muligheder for vækst. Således skal undersøgelsen bl.a. bruges som screeningværktøj i forbindelse med diverse vækstprogrammer og erhvervsrettede tiltag samt afdække helt nye muligheder for samarbejde om f.eks. markedsudvikling, teknologiudvikling eller kompetenceløft ikke bare virksomhederne imellem men også samarbejde mellem de maritime virksomheder og de maritime uddannelses- og forskningsinstitutioner.

Undersøgelsen er finansieret af Den Danske Maritime Fond.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.