Ambitiøs praktikant fra informationsforvaltning, som vil sætte nyt perspektiv på sin karriere, søges til efteråret 2019

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos MARCOD vejen frem. Vi er et maritimt brancheudviklings- og videnscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 260 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk. Som praktikant hos MARCOD vil du blive involveret i at søge, forvalte og optimere alle de informationer, der er forbundet med at være et videnscenter. Dermed vil du få en værdifuld indsigt i, hvordan de kompetencer, du har erhvervet dig under studiet, kan bruges i praksis og åbnet øjnene for alternative indgange til arbejdsmarkedet end dem, der traditionelt forbindes med historiefaget.

Læs mere

Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, søges til foråret 2020 - Serviceteam Skagen

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos Serviceteam Skagen (STS) vejen frem. STS’ praktikant vil få sin daglige gang hos STS’ sekretariat MARCOD. MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 200 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk.

Læs mere

Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, søges til foråret 2020 - Maritime Network Frederikshavn

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos Maritime Network Frederikshavn (MNF) vejen frem. MNFs praktikant vil få sin daglige gang hos MNFs sekretariat MARCOD. MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 200 medlemsvirksomheder (heraf 50+ MNF medlemsvirksomheder), som vi servicerer gennem de forskellige netværk.

Læs mere

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.