Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, søges til efteråret 2019 - MARCOD

10.07.18

Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, som vil sætte fart og fokus på sin karriere, søges til efteråret 2019

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos MARCOD vejen frem. Vi er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 200 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk. Derfor vil du som praktikant hos MARCOD regelmæssigt være i kontakt med medlemsvirksomhederne gennem diverse events og mange andre spændende marketing- og kommunikationsopgaver, hvilket giver vores praktikant en helt unik mulighed for at etablere et stort erhvervsnetværk under sin praktikperiode. Flere af vores praktikanter har efter endt studie fået job gennem dette netværk og eftersom ca. halvdelen af danskerne finder job gennem deres netværk, så kan en praktikplads hos MARCOD være med til at styrke dit netværk og derigennem din fremtidige karriere.

MARCOD søger en praktikant som kan varetage marketing- og kommunikationsopgaver. Det er en fordel hvis du har gode engelsk sprogfærdigheder. Hvis du ikke har erfaring med Adobe InDesign og PhotoShop, så er der mulighed for at få et kursus gennem MARCOD.

Opgaver:

  • Produktion af diverse invitationer og brochurer mm. i InDesign og PhotoShop.
  • Produktion af nyhedsbreve via MailChimp – både grafisk opsætning samt tekstproduktion.
  • Planlægning samt gennemførsel af diverse events/ arrangementer.
  • Deltagelse i diverse møder/ forberedelser.
  • Opdatering af sociale medier (Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram)
  • Opdatering af hjemmesider (dansk og engelsk)
  • Ad hoc opgaver

Praktikken er ulønnet - gerne med start i august/september 2019 og min. 4 måneder frem. Der er mulighed for betalt kørsel, hvis du benytter offentlig transport. Praktikanten indgår i et team, hvor alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt. Læs mere om MARCOD her: www.marcod.dk og send venligst din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mrk. venligst ansøgningen: MARCOD praktik – efterår 2019

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Maria-Louise Vadskær – tlf.: 26 20 07 21 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fakta om MARCOD

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter og klyngesekretariat, som støtter udviklingen hos små og mellemstore maritime virksomheder i den nordjyske maritime klynge. MARCOD er en specialiseret maritim erhvervsfremmeaktør med indgående kendskab til den maritime branche og et omfattende netværk til maritime aktører i Danmark og Skandinavien. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes i perioden 2016-18 af Vækstforum Nordjylland, 4 nordjyske kommuner og 5 nordjyske havne, maritime netværk, medlemmer og diverse fonde. MARCOD er organiseret som en fond og har base i Frederikshavn med satellitkontor i Aalborg. Centret har i alt 8 ansatte.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.