Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, søges til efteråret 2019 - Maritime Network Frederikshavn

10.07.18

Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, som vil sætte fart og fokus på sin karriere, søges til efteråret 2019

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos Maritime Network Frederikshavn (MNF) vejen frem. MNFs praktikant vil få sin daglige gang hos MNFs sekretariat MARCOD. MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 200 medlemsvirksomheder (heraf 50+ MNF medlemsvirksomheder), som vi servicerer gennem de forskellige netværk. Derfor vil du som praktikant hos MNF regelmæssigt være i kontakt med medlemsvirksomhederne gennem diverse events og mange andre spændende marketing- og kommunikationsopgaver, hvilket giver vores praktikant en helt unik mulighed for at etablere et stort erhvervsnetværk under sin praktikperiode. Flere af vores praktikanter har efter endt studie fået job gennem dette netværk og eftersom ca. halvdelen af danskerne finder job gennem deres netværk, så kan en praktikplads hos MNF være med til at styrke dit netværk og derigennem din fremtidige karriere.

Maritime Network Frederikshavn (MNF) søger en praktikant som kan videreudvikle vores forrige praktikants store arbejde med etableringen af netværkets karriereportal - www.maritimecareer.dk Praktikanten vil komme til at arbejde med produktion af små film, som skal illustrere og promovere de mange uddannelses- og jobmuligheder, der er i de maritime erhverv i Frederikshavn. For at understøtte brandingstrategien overfor de unge, vil praktikanten også komme til at arbejde med Social Media, opdatering af hjemmesiden samt Workforce of The Future og Maritime Career Day (åbent hus i det maritime miljø for unge).

Praktikken er ulønnet - gerne med start i august/september 2019 og min. 4 måneder frem. Der er mulighed for betalt kørsel, hvis du benytter offentlig transport.

Opgaver:

  • Produktion af film
  • Tilrettelæggelse af interviews
  • Tekstproduktion (dansk og engelsk)
  • Opdatering af sociale medier (Facebook, LinkedIn, YouTube og Instagram)
  • Opdatering og drift af hjemmeside
  • Events som f.eks. Workforce of the Future og Maritime Career Day
  • Sekretariatsopgaver
  • Ad hoc opgaver

Praktikanten vil til dagligt have sin gang hos MARCOD, som er sekretariat for MNF. Her vil du indgå i et team, hvor alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt.

- Maritime Network Frederikshavn: www.maritimenetwork.dk
- MARCOD: www.marcod.dk

Send venligst din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mrk. venligst ansøgningen: MNF Praktik – efterår 2019

Ansøgningerne behandles løbende.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Maria-Louise Vadskær – Tlf.: 26 20 07 21 el. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fakta om Maritime Network Frederikshavn

Maritime Network Frederikshavn er et maritimt netværk bestående af 50+ virksomheder på og omkring Frederikshavn Havn, som tilbyder et one-stop full-service koncept til kunder og brugere af Frederikshavn Havn (men ej begrænset hertil), herunder danske og internationale virksomheder indenfor shipping og offshore industrien. Netværket er et af de stærkeste i Nordeuropa indenfor service, reparation og ombygning af skibe med hovedvægten lagt på fartøjer til en lang række forskellige skibstyper som større fiskeskibe, færger, tank og bulkskibe, Ro-Ro og stykgodsskibe, coastere, offshore skibe, forsvarets skibe og specialskibe.

Fakta om MARCOD

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter og klyngesekretariat, som støtter udviklingen hos små og mellemstore maritime virksomheder i den nordjyske maritime klynge. MARCOD er en specialiseret maritim erhvervsfremmeaktør med indgående kendskab til den maritime branche og et omfattende netværk til maritime aktører i Danmark og Skandinavien. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes i perioden 2016-18 af Vækstforum Nordjylland, 4 nordjyske kommuner og 5 nordjyske havne, maritime netværk, medlemmer og diverse fonde. MARCOD er organiseret som en fond og har base i Frederikshavn med satellitkontor i Aalborg. Centret har i alt 8 ansatte.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.