Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, søges til efteråret 2019 - Serviceteam Skagen

10.07.18

Ambitiøs kommunikations- og marketingpraktikant, som vil sætte fart og fokus på sin karriere, søges til efteråret 2019

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos Serviceteam Skagen (STS) vejen frem. STS’ praktikant vil få sin daglige gang hos STS’ sekretariat MARCOD. MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 200 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk. Derfor vil du som praktikant hos STS regelmæssigt være i kontakt med medlemsvirksomhederne gennem diverse events og mange andre spændende marketing- og kommunikationsopgaver, hvilket giver vores praktikant en helt unik mulighed for at etablere et stort erhvervsnetværk under sin praktikperiode. Flere af vores praktikanter har efter endt studie fået job gennem dette netværk og eftersom ca. halvdelen af danskerne finder job gennem deres netværk, så kan en praktikplads hos STS være med til at styrke dit netværk og derigennem din fremtidige karriere.

STS søger en praktikant til at hjælpe med branding af uddannelses- og jobmuligheder i STS’ medlemsvirksomheder overfor de unge. STS er netop blevet en del af den maritime karriereportal - www.maritimecareer.dk og i den forbindelse vil praktikanten komme til at arbejde med produktion af små film, som skal illustrere og promovere de mange uddannelses- og jobmuligheder, der er i de maritime erhverv i Skagen. For at understøtte brandingstrategien overfor de unge, vil praktikanten også komme til at arbejde med sociale medier, opdatering af hjemmesiden samt diverse events, som f.eks. Workforce of The Future (STS’ medlemsvirksomheder holder åbent hus for folkeskoleelever).

Opgaver:

  • Produktion af film
  • Tilrettelæggelse af interviews
  • Tekstproduktion (dansk og engelsk)
  • Opdatering af sociale medier (Facebook)
  • Opdatering af hjemmesider både på dansk og engelsk
  • Events som f.eks. Workforce of the Future
  • Sekretariatsopgaver
  • Ad hoc opgaver

Praktikken er ulønnet - gerne med start i august/september 2019 og min. 4 måneder frem. Der er mulighed for betalt kørsel, hvis du benytter offentlig transport. Praktikanten vil til dagligt have sin gang hos MARCOD, som er sekretariat for STS. Her vil du indgå i et team, hvor alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt.

Læs mere om Serviceteam Skagen og MARCOD her:
- Serviceteam Skagen: www.serviceteamskagen.dk
- MARCOD: www.marcod.dk

Send venligst din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mrk. venligst ansøgningen: STS Praktik – efterår 2019

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Maria-Louise Vadskær – tlf.: 26 20 07 21 el. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fakta om Serviceteam Skagen

Serviceteam Skagen er et netværk af 44 virksomheder placeret på eller med aktiviteter i Skagen Havn – Danmarks største fiskerihavn på toppen af det europæiske kontinent. Vi har kunder i centrum og samarbejder om at løse mange forskellige opgaver indenfor det maritime. Serviceteam Skagen tilbyder et one-stop servicekoncept baseret på stor erfaring, høj kvalitet og fleksibilitet til alle vores sejlende kunder – fiskefartøjer, fragtskibe og lystbåde døgnet rundet 365 dage om året – i havnen såvel som på Reden.

Fakta om MARCOD

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter og klyngesekretariat, som støtter udviklingen hos små og mellemstore maritime virksomheder i den nordjyske maritime klynge. MARCOD er en specialiseret maritim erhvervsfremmeaktør med indgående kendskab til den maritime branche og et omfattende netværk til maritime aktører i Danmark og Skandinavien. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes i perioden 2016-18 af Vækstforum Nordjylland, 4 nordjyske kommuner og 5 nordjyske havne, maritime netværk, medlemmer og diverse fonde. MARCOD er organiseret som en fond og har base i Frederikshavn med satellitkontor i Aalborg. Centret har i alt 8 ansatte.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.