Ambitiøs praktikant fra informationsforvaltning, som vil sætte nyt perspektiv på sin karriere, søges til efteråret 2019

18.12.18

Vil du gerne styrke din position i din fremtidige jobsøgning og karriere? Så er en praktikplads hos MARCOD vejen frem. Vi er et maritimt brancheudviklings- og videnscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omk. 260 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk. Som praktikant hos MARCOD vil du blive involveret i at søge, forvalte og optimere alle de informationer, der er forbundet med at være et videnscenter. Dermed vil du få en værdifuld indsigt i, hvordan de kompetencer, du har erhvervet dig under studiet, kan bruges i praksis og åbnet øjnene for alternative indgange til arbejdsmarkedet end dem, der traditionelt forbindes med historiefaget.

I forhold til informationssøgning og forvaltning står MARCOD i 2019 overfor fire hovedopgaver.

Opgaver:

  • Udvikling og implementering af et CRM-system (en Podio-løsning). Her vil der være mulighed for at prøve kræfter både med det rent lavpraktiske med at lægge data ind i systemet og en mere faglig sparring i forhold til videreudvikling af systemet.

  • Brugerundersøgelser hos Nordjyllands maritime netværk. I 1. halvdel af 2019 vil der blive gennemført brugerundersøgelser hos fem af Nordjyllands Maritime Netværk. Det arbejde vil der blive behov for at evaluere og videreudvikle til en egentlig skabelon for, hvordan MARCOD i fremtiden indhenter informationer fra netværkenes medlemsvirksomheder, da brugerundersøgelser fremadrettet vil være en fast bestanddel af MARCODs virke. Herunder sikre, at vi har de korrekte og relevante data til branding af den nordjyske maritime klynge

  • Forberedelse til guldcertificering (European Cluster Excellence Initiative). Som klyngesekretariat vurderes kvaliteten af MARCODs arbejde jævnligt, hvor vi arbejder henimod at få det fineste kvalitetsstempel, en såkaldt goldlabel. Det kræver et omfattende forberedende arbejde, hvor der er strenge dokumentationskrav i forhold til en lang række indikatorer. Det vil blive en opgave for praktikanten at lave en plan for, hvordan MARCOD opfylder disse dokumentationskrav.

  • Opdatering af undersøgelsen Viden til vækst https://www.marcod.dk/da/om-marcod/viden-til-vaekst afsluttet i april 2017. Her kan der evt. blive tale om en meget selvstændig opgave, hvor praktikanten har mulighed for selv at sætte sit præg på, hvordan undersøgelsen skal opdateres.

I en dynamisk organisation som MARCOD er det ikke altid til at forudse, hvordan en opgave udvikler sig. Derfor aftales det helt nøjagtige arbejdsområde/r med dig umiddelbart inden praktikken, så din praktik bliver en god og lærerig oplevelse både for dig og os.

Praktikken er ulønnet - gerne med start i september 2019 og min. 12 uger frem. Der er mulighed for betalt kørsel, hvis du benytter offentlig transport.

Praktikanten indgår i et team, hvor alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt. Læs mere om MARCOD her: www.marcod.dk og send venligst din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mrk. venligst ansøgningen: MARCOD praktik – efterår 2019

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Charlotte Grøndahl – tlf.: 26 22 86 08 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fakta om MARCOD

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter og klyngesekretariat, som støtter udviklingen hos små og mellemstore maritime virksomheder i den nordjyske maritime klynge. MARCOD er en specialiseret maritim erhvervsfremmeaktør med indgående kendskab til den maritime branche og et omfattende netværk til maritime aktører i Danmark og internationalt. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes i perioden 2016-19 af Vækstforum Nordjylland, Business Region North Denmark, nordjyske kommuner og havne, maritime netværk, medlemmer og diverse fonde. MARCOD er organiseret som en fond og har base i Frederikshavn med satellitkontor på Aalborg Havn. Centret har i alt otte ansatte. MARCOD arbejder med netværksudvikling, maritim sparring, forskning og vidensdeling, kvalificeret arbejdskraft samt branding. MARCOD driver endvidere Scale-up Denmark vækstprogrammet for den maritime branche i DK og launcher et nyt maritimt iværksætteriprogram i 2019. Læs mere i vores årsrapport her http://www.marcod.dk/da/nyheder/arsberetning-2017 samt på vores hjemmeside www.marcod.dk

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.