Ambitiøs praktikant fra administrationsbachelor søges til foråret 2020

18.12.18

Vil du prøve kræfter med mange aspekter af administration? Så er en praktikplads hos MARCOD vejen frem. Vi er et maritimt brancheudviklingscenter, som er sekretariat for 6 nordjyske maritime netværk, der omfatter omkring 260 medlemsvirksomheder, som vi servicerer gennem de forskellige netværk.

Som praktikant hos MARCOD vil du få opgaver inden for områderne: Analyse, information og dokumentation samt økonomi og regnskab. Hvis du ikke har erfaring med opgaver inden for økonomi og regnskab, vil vi sørge for, at du får den nødvendige viden til at udføre opgaverne.

Opgaverne inden for analyse, information og dokumentation kan eksempelvis være:

  • Søgning, forvaltning og optimering af informationer
  • Sikring af korrekt og relevant data
  • Bidrage til arbejde med en eller flere brugerundersøgelser
  • Knyttet til persondataforordningen

Opgaver inden for økonomi vil eksempelvis være:

  • Fakturering
  • Bogføring
  • Afstemning
  • Bestilling af kontorartikler
  • Ad hoc-opgaver

Som person forestiller vi os, at du er detaljeorienteret og trives bedst med at arbejde struktureret og omhyggeligt med opgaverne. Du vil indgå i et team, hvor alle hjælper hinanden, når det er nødvendigt og du vil også få mulighed for at sparre med vores praktikanter fra andre studieretninger.

Praktikken er ulønnet, men der er mulighed for betalt kørsel, hvis du benytter offentlig transport.

Vi ser meget gerne, at du gør praktikken så lang, som dit studie tillader, det øger udbyttet for både dig og for os, 12 uger er dog minimum.

Læs mere om MARCOD på www.marcod.dk og send venligst din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mrk. Praktikant foråret 2020.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Charlotte Grøndahl - tlf.nr. 26 22 86 08 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Heidi Trøjgaard Larsen – tlf.nr. 20 65 23 10 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.