MARCOD deltog i går i erhvervsminister Rasmus Jarlovs besøg på MAN Energy Solutions i Frederikshavn

MARCOD deltog i går i erhvervsminister Rasmus Jarlovs besøg på MAN Energy Solutions i Frederikshavn

21.08.18

Maritime Danmark - onsdag 22. august 2018

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har været på besøg hos MAN Energy Solutions i Frederikshavn. Under besøget fik ministeren en briefing af virksomheden samt en snak med MARCODs direktør Christine Lunde, og der var også lejlighed til bl.a. at se det avancerede motortestcenter.

”Vi sætter stor pris på erhvervsministerens besøg. Det var en fornøjelse af fortælle om vores verden og give ministeren et indblik i vores virksomhed. Vi havde en meget fin dialog, og vi kunne blandt andet fortælle Jarlov den spændende historie om, hvordan vi leder overskudsvarme fra vores motortestcenter ud i fjernvarmenettet og medvirker til at opvarme private hjem i byen”, siger direktør Poul Knudsgaard, MAN Energy Solutions.

Ministeren fik under besøget også en præsentation af adm. direktør Christine Lunde fra MARCOD, som fortalte om supporten til maritime virksomheds-netværk i regionen.

På billedet herover ses fra venstre: Senior manager Kim Nørgaard, senior manager Lars Henrik Hejlesen, borgmester Birgit Stenbak Hansen, erhvervsminister Rasmus Jarlov, adm. direktør Christine Lunde, MARCOD, direktør Poul Knudsgaard og manager Peter Aaen.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.