Året der gik i MARCOD

Året der gik i MARCOD
2018 har været et travlt år i MARCOD – et år hvor vi har været arrangør eller medarrangør af 40 netværksmøder, events, konferencer, camps og workshops, hvor 3.348 deltagere er gået hjem med konkret brugbar viden. Der har også været gang i den på vores hjemmeside. Der har været ikke mindre end 6.653 besøg på vores hjemmeside og 31.955 sidebesøg. De mest besøgte sider i 2018 har været ’Kontakt til MARCOD’, ’Om MARCOD’ og ’Eventoversigten’. Det er også gået stærkt på vores sociale medier. På Facebook har vi i det forgangne år haft en stigning af fans på 13 %, så vi nu har 817 fans. Det flotte resultat skyldes bl.a. de 181 opslag der har været og som har nået 132.115 personer i 2018. Det mest populære opslag i år er fra den 19. december, hvor vi havde premiere på vores nye film om Den Maritime Lærlingeordning. Filmene nåede 22.593 personer. På LinkedIn har det virkelig boomet. I løbet af 2018 har vi haft en stigning på 39 % i vores følgere, således at der nu er 526 følgere. Det store boom skyldes uden tvivl de mange spændende opslag, som der har været i 2018 – 136 opslag blev det til, som nåede 134.359 personer. Det opslag som nåede flest personer var ligesom på Facebook premiere på vores nye film om Den maritime Lærlingeordning. På linkedIn nåede filmen 4.804 personer.
Vi ser frem til et begivenhedsrigt og spændende 2019 – god jul og godt nytår til alle
 
Skal din virksomhed være med i Scale-Up 2019?
I MARCOD har vi netop fået tilsagn fra Den Danske Maritime Fond om at støtte et ekstra maritimt Scale-up Denmark hold i 2019. Det er vi super glade og taknemmelige for! I 2018 blev vores deltager PowerCon fra Hadsund kåret som vinder af DM i vækst – skal din virksomhed vinde i 2019 ?
Vi har plads til 8 deltagere på det nye hold i 2019 – tag kontakt til vores projektleder Allan Hejslet allerede nu, hvis det måske kunne være interessant for din virksomhed. Mere end 30 ambitiøse maritime virksomheder har allerede deltaget i vores skræddersyede Scale-up forløb.
Læs mere om Scale-Up her
 
Skagerak Business Summit 2018
Torsdag den 22. november var 142 danske og norske erhvervsfolk samlet i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden og skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak. MARCOD var medarrangør af det maritime spor til årets Skagerrak Business Summit, hvor 10 kompetente oplægsholdere fra Danmark og Norge talte om forskellige emner så som maritime tendenser, elektrificering af fiskeskibe og havne. Endvidere var der nyt om færgeområdet og offshore vind. Ud over det maritime spor var der også et IKT spor og et energi spor. Det maritime spor var det mest populære spor med i alt 168 tilmeldinger til de 3 sessioner. Konferencen blev afholdt på Nordsøen Forskerpark i Hirtshals og sluttede af med en festmiddag på Nordsøen Oceanarium foran det store akvarium.
 
Dennis Nørmark
Hvad er kultur for en størrelse og hvorfor er vi danskere så 'underlige'? Alt det og meget mere fik vi svar på den 5. november til det maritime kulturarrangement med forfatter, antropolog og konsulent Dennis Nørmark. Arrangementet var arrangeret af MARCOD og Maritime Network Frederikshavn i samarbejde med MARTEC og det var en kæmpe succes med ca. 100 deltagende fra alle de maritime nordjyske netværk. Dennis Nørmark har bl.a. skrevet bogen ”Kulturforståelse for stenalderhjerner”, som omhandler vores kulturforskelle.
Læs mere om Dennis Nørmark her
 
Karrieremesse
Den 5. marts 2019 er der karrieremesse i Gigantium i Aalborg og MARCOD arrangerer igen en fællesstand under navnet ”Det Blå Nordjylland”. Karrieremessen samler landets bedste studerende, virksomheder og organisationer, når Danmarks største job- og karrieremesse besøger Aalborg. Her får virksomhederne en unik mulighed for at fremhæve karrieremuligheder i Det Blå Nordjylland overfor studerende og nyligt dimitterende fra en bred vifte af videregående uddannelser inkl. maskinmesteruddannelsen. DESMI, MAN Energy Solutions, Orskov Yard, Scanel, VMS Group, Green Instruments, Logimatic og Fjordline har allerede tilmeldt sig, så vi har 1 plads tilbage – skal det være din virksomhed?
Kontakt Maria-Louise Vadskær for mere info og tilmelding.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Husk MARCOD holder lukket mellem jul og nytår - Vi ses i det nye år!
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Copyright © 2018 MARCOD, Alle rettigheder tilhører.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.