Året der gik i MARCOD

Året der gik i MARCOD
2019 har været et travlt år i MARCOD – et år hvor vi har været arrangør eller medarrangør af 89 netværksmøder, events, konferencer, camps og workshops. Der har også været gang i den på vores hjemmeside. Der har været ikke mindre end 7.031 besøg på vores hjemmeside og 31.773 sidebesøg. De mest besøgte sider i 2019 har været ’Kontakt til MARCOD’, ’Om MARCOD’ og ’Eventoversigten’.
Det er også gået stærkt på vores sociale medier. På Facebook har vi i det forgangne år haft en stigning af fans på 37 %, så vi nu har 1.124 fans. Det flotte resultat skyldes bl.a. vores nye Maritime Stars iværksætter-program. Endvidere skyldes den flotte stigning de 154 opslag der har været og som har nået 178.353 personer i 2019 – en stigning på 35% i forhold til 2018. Det mest populære opslag i år er fra den 9. januar, hvor vi satte gang i en rekrutteringskampagne til Maritime Stars programmet. Filmene nåede 19.265 personer.
På LinkedIn har det virkelig boomet. I løbet af 2018 har vi haft en stigning på 36% i vores følgere, således at der nu er 860 følgere. Det store boom skyldes uden tvivl de mange spændende opslag, som der har været i 2019 – 147 opslag er det blevet til, som nåede 159.162 personer – en stigning på 18% i forhold til 2018. Det opslag som nåede flest personer, var ligesom på Facebook rekrutteringkampagnen for Maritime Stars programmet. På linkedIn nåede filmen 13.681 personer.

 
Vi ser frem til et begivenhedsrigt og spændende 2020 – god jul og godt nytår til alle :) 
Afslutning på Scale-Up hold 5
Evnen til at eksekvere virksomhedens vækstplan er altafgørende for at få succes, og det var netop temaet for den sidste camp for vores 9 maritime vækstvirksomheder på vores 4. Scale-Up Denmark hold.
Den 27.-28. november dannede Middelfart rammen om denne vækstcamp, hvor det faglige tema er i gode hænder hos Karsten Vind og Pluss Leadership.
Vi glæder os til at følge de 9 maritime vindervirksomheder på deres fortsatte rejse, der er hjulpet godt på vej gennem dette 8 måneders udviklingsforløb. Adnox, Cool4Sea, DAMPA, E-AT, Faaborg Jern, Hans Jensen Lubricators, JMC Ltd., Kølemadsen og WENCON.

MARCOD driver de maritime udviklingsforløb gennem Scale-up Denmark i konsortium med Erhvervshus Nordjylland og LIVA consult.
Projektet støttes økonomisk af EU's RegionalfondErhvervsstyrelsen og Den Danske Maritime Fond.

Vi er pt. ved at gøre klar til de 5 virksomheder, som skal deltage i vores foreløbigt sidste Scale-Up forløb i 2020, så følge med på MARCODs sociale medier i løbet af 2020 og se hvem de 5 virksomheder er.
Klik her for at få mere info om Scale-Up
Facebook
LinkedIn
Twitter
3. og sidste sprint i Maritime Stars forløb 1
Den 29.-30. oktober blev vores maritime stjerner klogere på kapital, vækststrategi og internationalisering, som var temaet på det 3. og sidste sprint i vores 9 måneder lange udviklingsforløb med de 5 innovative start-up-virksomheder
- Dry Bulk Chemicals
- C-LOG
- Upteko
- Optimum Voyage
- Frugal Technologies

Maritime Stars sprintet blev afholdt hos en af programmets 16 fyrtårnsvirksomheder, GateHouse, som ligger i Nørresundby.

I det nye år starter vi Maritime Stars forløb 2 op med et evaluerings- og opstartsmøde den 15. januar, hvor alle involverede parter deltager. Her kommer de 5 nuværende maritime stjerner og fortæller om deres erfaringer med forløbet og hvad de har fået ud af det. Her vil der også være præsentation af nye fyrtårnsvirksomheder, så følg med på MARCODs sociale medier og find ud af, hvem de er :)

Vi er samtidig ved at gøre klar til næste udviklingsforløb, der begynder i marts 2020. Allerede nu er vi på udkig efter spændende maritime start-ups, så hvis du kender en maritim start-up virksomhed, som Maritime Stars programmet kunne være noget for, så kontakt projektleder Allan Hejslet - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. tlf. 30133043.

Maritime Stars drives af MARCOD og støttes af Industriens Fond og EUs Socialfond.

Klik her for mere info om Maritime Stars
Facebook
LinkedIn
Twitter
Events 2020
Karrieremessen 2020
Den 3. marts 2020 afholdes den årlige karrieremesse i Gigantium i Aalborg og MARCOD har igen arrangeret en fællesstand for Det Blå Nordjylland. Karrieremessen samler landets bedste studerende, virksomheder og organisationer. Her får Virksomhederne en unik mulighed for at fremhæve karrieremulighederne i det maritime overfor studerende og nyligt dimitterende fra en bred vifte af videregående uddannelser.
I år er vi hele 11 deltagende virksomheder og får derfor bliver Det Blå Nordjylland messen største stand :)
I 2020 deltager følgende virksomheder på Det Blå Nordjyllands stand:
WRIST Ship Supply, MAN Energy Solutions, Logimatic, VMS Group, DESMI, Fjordline, Green Instruments, Scanel, Pbang++ People Search & Selection, GateHouse og MARCOD.
Vi glæder os til en spændende og lærerig dag med masser af muligheder for gode dialoger med de studerende.
Kursus
Safety Training & Awareness - Working onboard Vessels and at Ship Yards
MARCOD har sammen med MARTEC koordineret dette kursus, som er blevet tilrettelagt i samarbejde med flere servicevirksomheder. Kurset er af 2 dages varighed og foregår på MARTEC - Kragholmen 180, 9900 Frederikshavn.
Kurset er speciel designet med et dedikeret fokus på de sikkerhedselementer, som serviceteknikere, værftsarbejdere og andre med tilsvarende arbejdsopgaver møder, når de arbejder og/eller rejser over hele verden for at installere, servicere, reparere og vedligeholde på skibe, værfter, offshore platforme og vindmølleinstallationer.
Formålet er at skabe en øget indsigt i og forståelse for af de risikoelementer, de møder på deres opgaver i felten med mange skiftende maritime arbejdssteder og i samarbejdet med varierende sikkerhedsprofiler.
Målsætningen er at etablere en bedre forståelse og øge den enkeltes fokus på, og engagement i, deres egen og andres sikkerhed, ved at skabe en god sikkerhedskultur og kunne vurdere sikkerhedsrisici bedre.

 

 
Klik her for at få mere info og for at tilmelde dig kurset
LinkedIn
Facebook
Website
YouTube
Twitter
Link
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © *2019* MARCOD, Alle rettigheder tilhører.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.