Executive Class - Design Af Nye Forretningsmodeller

Forstå og forny din forretningsmodel
  • Opfylder dine produkter de behov, dine kunder har – nu og om fem år?
  • Rammer dine salgs- og marketingaktiviteter de kunder, der giver mest værdi?
  • Passer dit produktions- og administrationssystem til et marked i stadig udvikling?
  • Opnår du optimal fortjeneste på dine produkter?
Kort sagt: Er din forretningsmodel up-to-date, så du både kan forny din forretning og dine produkter løbende – og samtidig opfylde dine kunders behov, lave målrettet og effektiv markedsføring OG skabe fortjeneste?

Simon Spies sagde engang: ”Vi skal tjene penge, og vi skal forny os. Vi skal ikke tjene så mange penge, at vi ikke fornyer os, og vi skal ikke innovere så meget, at vi ingen penge tjener!” Dette gælder mere end nogensinde før for moderne virksomheder, som både skal sikre en sund forretning og følge med i et globalt marked i konstant forandring og stigende konkurrence fra ind- og udland.

På denne executive class får du en grundig hands-on gennemgang af fire effektive metoder til, hvordan du laver forretningsmodelsudvikling. Ved dagens afslutning har du forretningsudviklet og via cases fået konkrete værktøjer til at arbejde videre med din virksomheds forretningsmodel i en moderne kontekst.
Tilmeld dig workshoppen her
Business Model Design Center, AAU, som vi har hyret til at stå for dagen, har arrangeret disse events inden for mange brancher og over hele verden. Vi er derfor rigtig glade for at kunne tilbyde jer og jeres kontakter at deltage og komme hjem med konkrete metoder til videreudvikling af forretningsmodeller i egen organisation og virksomhed.

Du vil få rig mulighed for at møde kollegaer, andre visionære erhvervsledere fra den maritime branche og IKT verdenen, samt eksperter inden for forretningsudvikling og innovation fra AAU. Og du vil helt sikkert få mange nye kontakter, som kan være værdiskabende for din organisation.

Hvem henvender denne executive class sig til?
Innovative erhvervsledere, chefer fra kommunerne, strateger, innovationskonsulenter og forretningsudviklere i virksomheder og kommuner. Sproget vil primært være dansk, med enkelte præsentationer på engelsk.
Læs mere om workshoppen her
Se videoen om workshoppen her
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Copyright © - MARCOD, Alle rettigheder tilhører.


 

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.