Hanstholm Maritime Service Network

Mød vores nye maritime netværk - Hanstholm Maritime Service Network
Efter 2 års forberedende arbejde med Hansholm Havn har MARCOD fået endnu et nordjysk maritimt netværk under sine vinger. Det skete formelt den 6. juni, da der blev afholdt stiftende møde i Hanstholm Maritime Service Network. MARCOD fungerer som sekretariat for netværkets 32 medlemmer og vi ser frem til et godt samarbejde med mange spændende events og meget mere.
Hvis du vil vide mere om Hanstholm Maritime Service Network, så klik på linket herunder.
Klik her for mere info
Danish Maritime Fair, 2-4. maj 2018
I maj drog MARCOD sammen med den nordjyske fællesstand til Danish Maritime Fair i København for at promovere alt det den nordjyske maritime branche har at byde på. Med på standen var Hauschildt Marine, Skagen Havn, Hanstholm Skibssmedie, Maritime Ship Supply, samt de 3 maritime netværk: Serviceteam Skagen, Maritime Network Frederikshavn og Aalborg Maritime Network. 
Det blev til 3 spændende dage på messen, hvor der bl.a. var besøg fra Prins Joachim og tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen.
Fokusmøde om Den Blå Vækstplan
Ca. 100 erhvervsfolk og andre interesserede var den 10. april samlet til informativt debatmøde om Den Blå Vækstplan og hvad Det Blå Nordjylland kan bruge den til. Politikerne fik 3 særlige budskaber med fra mødet:
  • Få montørordningen færdiggjort i EU
  • Gør det muligt at lave udbud, hvor danske værfter kommer i spil
  • sikre maritime uddannelser i Nordjylland, så vi kan tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft og unge til den maritime industri.
Følg linket for at læse mere om de 3 budskaber og resten af mødet.
Læs mere her
Skal din virksomhed være en del af Scale Up?
Vi rekrutterer pt. virksomheder til den næste runde af Scale Up - læs mere herunder.
Læs mere her
Nye praktikanter til efteråret 2018
MARCOD, Maritime Network Frederikshavn og Serviceteam Skagen søger hver sin marketing- og kommunikationspraktikant til efteråret 2018. Vi har et væld af spændende opgaver, der skal løses lige fra eventplanlægning til arbejde med SoMe og filmproduktion. Vi søger 2 forskellige profiler til de 3 pladser, så hvis du kender en, som dette kunne være relevant for, så spred endelig budskabet.
Læs mere her
Vi passer på dine data
Den ny EU-lovgivning omkring persondata trådte i kraft pr. 25. maj 2018 og da du modtager nyhedsbreve fra MARCOD, har du ret til at vide, hvilke oplysninger vi registrerer om dig.
For at vi kan sende dig nyhedsbreve, har vi typisk registreret dit navn og e-mailadresse. Vi registrerer ikke flere oplysninger, end vi har brug for, så vi kan yde service for dig.
Hvis du fremover ikke ønsker at modtage nyhedsbreve, kan du altid tilbagekalde dit samtykke. Dette kan du gøre ved at trykke ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os. Læs evt. mere i vores privatlivspolitik på hjemmesiden.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vil du være en del af Det Blå Nordjyllands fællesstand til karrieremessen 2019?
Efter den store succes med en fællesstand på Karrieremessen i Gigantium den 6. marts 2018, arrangerer MARCOD igen en fællesstand for Det Blå Nordjylland på messen i Gigantium den 5. marts 2019 – skal din virksomhed være med? Karrieredagene samler landets bedste studerende, virksomheder og organisationer, når Danmarks største job- og karrieremesse besøger Danmarks universitetsbyer – bl.a. Aalborg. Som deltagende på Karrieredagene får I en unik mulighed for at fremhæve karrieremuligheder i det maritime overfor studerende og nyligt dimitterende fra en bred vifte af videregående uddannelser. Til Karrieremessen i år var MAN Energy Solutions, DESMI, Scanel, Move North og MARCOD repræsenteret på standen under ”Den Nordjyske Maritime Klynge” og det var en af de mest besøgte stande. I 2019 ændrer vi navnet til ”Det Blå Nordjylland” og fordi der er så stor interesse for os, så har vi en ambition om, at vi skal være 10 virksomheder i år, så vi kan komme i kontakt med endnu flere unge mennesker og brede budskabet om hvor fedt og givende, det er at være i den maritime branche.
Lyder det som noget for dig? - så klik herunder og læs mere om hvordan du kan tilmelde dig.
Klik her for mere info

Kommende events

MSSM konference 
23-24. august 2018 
Sæt kryds i kalenderen - Konferencen for Maritim Sundhed, Sikkerhed og Miljø rammer Frederikshavn i august. Messen er arrangeret i et samarbejde mellem MDC og MARTEC med MARCOD som medarrangør, og afholdes hos MARTEC i Frederikshavn. Målet med konferencen er at sikre fortsat forbedring af vores maritime sundhed, sikkerhed og miljø.
Læs mere og tilmeld dig via linket her.
Besøgstur til ONS
26-28. august 2018
Skal du med på fællestur til ONS i Stavanger? Turen er arrangeret I samarbejde med BusinessBroen, House of Energy og MARCOD. Oplev ONS, som er en af verdens største offshore messer med mere end 1200 udstillere fra 40+ lande fordelt på 9 haller. 
Tryk her for at læse mere om ONS
Læs mere om turen og tilmeld dig via dette link.
Virksomhedsbesøg hos GomSpace
29. august 2018
Aalborg Maritime Network inviterer til et interessant besøg hos den succesfulde nordjyske virksomhed GomSpace, hvor du har mulighed for at høre virksomhedens spændende væksthistorie, samt få en rundvisning i de nyetablerede produktionsfaciliteter.
Tilmeld dig via linket her.
Netværkstur til SMM
4-5. september 2018
Maritime Network Frederikshavn inviterer igen i år til netværkstur til SMM messen i Hamborg. I år har MNF valgt at invitere alle de nordjyske maritime netværk med, så skynd dig at tilmelde dig til denne skønne tur, hvor der både er mulighed for networking og besøge SMM messen.
Husk at MARCOD holder ferielukket i uge 31 - vi ses efter sommerferien :o)
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © *2018* MARCOD, Alle rettigheder tilhører.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.