Invitation til konference om opgaver for Søværnet

Danske Maritime og MARCOD inviterer til konference om opgaver for Søværnet og Marinehjemmeværnet den 26. oktober kl. 9.30-15 i Aalborg. Seminaret behandler mulighederne for at kunne byde på de kommende opgaver med fokus på de maritime opgaver, dvs. service & vedligehold af Forsvarets 53 fartøjer og Hjemmeværnets 30 fartøjer. Se hele programmet her 

Tilmelding skal ske senest den 20. oktober via NemTilmeld 

Ved spørgsmål kontakt venligst Lisa Hansen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 28185718.

Udvikling gennem investeringer i Nordjyllands Havne

Region Nordjylland afholder i samarbejde med Nordjysk Transportklub konference om udvikling gennem investeringer i Nordjyllands havne. Konferencen er gratis og finder sted: Mandag 28. september 2015, Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Ø.

Havnene i Frederikshavn, Hanstholm, Hirtshals, Skagen og Aalborg er alle i gang med eller har planer om store infrastrukturinvesteringer, der skal åbne nye muligheder for havnene og nordjysk erhvervsliv. Kom og hør om aktiviteter og planer i de 5 store nordjyske erhvervshavne og deltag i debatten.Tilmelding senest 18. september til Region Nordjylland på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.