Lærlingesamarbejde en succes

Ordningen er udvidet fra fire til seks virksomheder, og det samlede antal lærlinge er vokset fra 38 til 55 på et år. Derudover er der i værksat en rotationsordning blandt skibsmontørlærlingene i ordningen med henblik på at uddanne endnu dygtigere lærlinge. En yderligere knopskydning på lærlingesamarbejdet er, at tre virksomheder er gået sammen om at uddanne en elektrikerlærling.

To nordjyske vækstvirksomheder godkendt til at deltage i Det Maritime Vækstprogram

MARCODs maritime vækstprogram, som skal stimulere væksten i små og mellemstore nordjyske virksomheder i Nordjylland er kommet godt fra start og de to første ansøgninger er godkendt. For mere information kontakt venligst programleder Allan Hejslet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 30133043.

PhD forskningsprojekt afleveret

MARCOD har de sidste 3 år huset og understøttet et Ph.d. forskningsprojekt om innovation og maritim miljøteknologi. Aalborg Universitet har været den videnskabelige partner for projektet, og den nordjyske maritime industri med de tilhørende netværk af virksomheder indgår i projektets analyser. Arbejdet er nu blevet færdigt, resultaterne foreligger og forskeren Roberto Rivas Hermann venter på vurderingen af projektet fra en international komité...

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.