Mangler Din Virksomhed Kapital Til Vækst?

Mangler din virksomhed kapital til vækst?

En virksomheds evne til at skaffe kapital er afgørende for virksomheders udvikling og realisering af vækstpotentiale. Derfor afholder MARCOD, LIVA Consult og Væksthus Nordjylland en finansieringsworkshop den 8. november i Aalborg om kapitaltyper, kapitalsøgning i praksis mv. Alle interesserede er velkomne.

Se programmet og tilmeld dig workshoppen her
Executive Class - design af nye forretningsmodeller
Bliv inspireret til at tænke i nye forretningsmodeller for din virksomhed, når  BrainsBusiness, MARCOD og Business Model Design Center, AAU sætter fokus på forretningsmodeller. Den 5. december 2017 har vi afsat 12 intensive timer, hvor vi kun har fokus på at forstå, designe og præsentere forretningsmodeller og strategier for fremtiden. 
Læs mere og tilmeld dig konferencen her
Maritim kalender på MARCODs hjemmeside
Ønsker du at holde dig opdateret på maritime arrangementer i Nordjylland? Så er MARCODs maritime kalender lige noget for dig. Kalenderfunktionen er lavet således, at man kan vælge, om man vil se alle events, eller om man vil have fokus på aktiviteterne i hhv. Serviceteam Skagen, Hirtshals Service Group, Maritime Network Frederikshavn, Hanstholm Maritime Service Network, Aalborg Maritime Network, Offshore Base Scandinavia eller MARCOD.
 
Gå direkte til den maritime kalender
Workforce of the Future i 4 nordjyske byer
Arrangementet ”Workforce of the Future” er målrettet folkeskoleelever og sætter fokus på de maritime uddannelses- og jobmuligheder, der er i den nordjyske maritime industri. Det er fjerde gang, at MARCOD har afholdt arrangementet, som har været en stor succes.
Læs pressemeddelelserne her
Hirtshals
På begge sider af Skagerrak er der gang i store infrastruktur- og logistikprojekter, som vil åbne op for nye muligheder for samarbejde på tværs af Skagerrak. Hvad kan dette betyde for Det Blå Nordjylland? Få et kig i krystalkuglen og bliv klogere på de nye forretningsmuligheder på Skagerrak Business Summit, som i år foregår den 23/11-17 i Kristiansand.  
Læs mere og tilmeld dig konferencen her
I går blev den første i rækken af tre digitaliseringskonferencer afholdt i Frederikshavn. MARCOD stod for det maritime spor på konferencen, som omhandlede digitale tendenser i det maritime. Gik du glip af denne konference, så har du chancen igen den 9. november i Aalborg, hvor MARCOD også kører det maritime spor.
Læs mere og tilmeld dig konferencen her
Fredagscafé den 10. november -
for unge under erhvervsuddannelse i Frederikshavn Kommune
I bestræbelserne på at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse arrangerer Frederikshavn Kommune i samarbejde med Det Musiske Hus og MARCOD fredagscafeen ”Under Kranen”. Fredagscafeen søsættes første gang fredag den 10/11-17 kl. 15 - 18 i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor der vil være gratis live musik, brætspil, kaffe og mulighed for at købe kolde drikkevarer.  ”Under Kranen” henvender sig til alle elever og lærlinge i Frederikshavn Kommune og er et forsøg på at styrke det sociale miljø og dyrke fællesskabet for elever og lærlinge på erhvervsuddannelserne.
Følg "Under Kranen" på Faceook her
Print invitationen til fredagscafé den 10. november
Næste hold på den maritime projektlederuddannelse, som er udviklet af EUC Nord, Martec og MARCOD starter den 30. november 2018, og der er stadig ledige pladser. Indtil videre har over 80 medarbejdere allerede taget uddannelsen. Vil du være den næste?
Læs mere og tilmeld dig næste hold her
Jobportal
Mangler din virksomhed kvalificeret arbejdskraft? Så kan du finde flere relevante CVer her.  
Gå til den maritime jobportal
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © MARCOD, Alle rettigheder tilhører.
Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.