MARCOD Ønsker Alle En Glædelig Jul

*|MC:SUBJECT|*
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.

Maritime nyheder til Det Blå Nordjylland

Nordjylland har flest Scale-Up virksomheder

Ifølge en ny rapport ”Fra start-up-nation til Scale-up-nation”,  som er udarbejdet af innovationshuset Mandag Morgen for Danske Regioner, ligger det store vækstpotentiale i dansk erhvervsliv hos de virksomheder, som er kommet succesfuldt gennem start-up fasen og nu står foran at skalere internationalt. Dem har vi 1.246 af i Danmark og Region Nordjylland har den største andel af disse i forhold til landsgennemsnittet. For at virksomhederne bliver bedre til at indfri deres vækstpotentiale, har Erhvervsstyrelsen og de fem regioner etableret vækst- og erhvervsfremme programmet Scale-Up Denmark, hvor MARCOD er operatør på at drive det maritime center de kommende tre år i et konsortiesamarbejde med LIVA consult og Væksthus Nordjylland.
Læs rapporten "Fra Start-up-nation til Scale-up-nation" her

Scale-Up Denmark

Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche? Og står I overfor nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, en ny strategi eller lignende? Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime vækstvirksomheder. Her vil I indgå i et ambitiøst udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed med fokus på ledelsesrådgivning, kapitalfremskaffelse og rådgivning målrettet jeres specielle behov. Vi rekrutterer pt. virksomheder til hold 1 og 2, som starter hhv. primo marts og september 2017. Ansøgningsfristen for hold 1 er den 19. januar 2017. For mere information kontakt venligst Allan Hejslet fra MARCOD på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 30 13 30 43. Følg MARCODs nyheder om Scale-Up på vores hjemmeside, Facebook, Twitter og LinkedIn.
Læs mere om Scale-Up Denmark her
Læs pressemeddelelsen om Scale-Up Denmark her

MARCODs første årsberetning

MARCOD har netop udsendt sin første årsberetning, hvori du kan læse mere om MARCOD, vores produkter og ydelser samt øvrige arbejdsopgaver og resultater nået i 2016. Derudover kan du læse om de enkelte maritime netværk, MARCOD faciliterer og de opgaver, vi varetager for disse. Ønsker du at modtage et trykt eksemplar af årsberetningen, kontakt venligst MARCOD på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  
Læs hele årsberetningen her

Hanstholm Skibssmedie ApS ruster sig til fremtiden med ISO 9001, 18001 og 14001

Der er travlt hos Hanstholm Skibssmedie ApS, der netop har sikret sig hele tre ISO-certificeringer for at imødekomme de stigende krav fra kunder og for at sikre sig nye markedsandele i fremtiden. Det er i regi af Det Maritime Vækstprogram, som administreres af MARCOD, at Hanstholm Skibsmedie ApS har haft mulighed for at få lavet en vækstplan og via en ekstern konsulent fået sig klargjort til certificeringerne.

 

Læs hele pressemeddelelsen om Hanstholm Skibssmedie her

API Marine ApS satser på flere markedsandele i Asien

Med ny radar for niveaumåling satser API Marine ApS på flere markedsandele i Asien. Virksomheden i Aalborg, der producerer sensorer og automationssystemer til måling i tankskibe, har netop udviklet en ny radar for niveaumåling i lastetanke. Den udvidede produktportefølje giver en målsætning om 30 – 40 % vækst i Asien. Dette er resultatet af API Marine ApS deltagelse i Det Maritime Vækstprogram, som MARCOD er operatør på.
 
 
Læs pressemeddelelsen om API Marine her

PowerCon A/S leverer første landstrømsanlæg til
Kristiansand Havn

PowerCon A/S i Hadsund med ekspertise i frekvensomformere i megawatt størrelsen er i fuld gang med at færdiggøre et landstrømsanlæg til Kristiansand Havn, der skal reducere miljøbelastningen i havnen. Anlægget er det første til den maritime industri for PowerCon A/S, der traditionelt leverer til vindmølle industrien. Virksomheden har afsluttet et forløb i Det Maritime Vækstprogram, som administreres af MARCOD. Herigennem har de fået udarbejdet en strategiplan for det maritime marked.
 
Læs hele pressemeddelelsen om PowerCon her

Hvordan udløser vi vækstpotentialet i den danske maritime industri?

Det Blå Vækstteam besøger Det Blå Nordjylland som forberedelse til den nye blå vækstplan i 2017. I den forbindelse afholdes der et åbent seminar den 12. december kl. 14-16 på Hotel Jutlandia. Du kan stadig nå at tilmelde dig seminaret. Dette gøres senest den 8. december til Danske Maritime på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Se invitationen her

Christine Lunde inviterer til reception

I anledningen af sin 50 års fødselsdag inviterer Christine Lunde, direktør hos MARCOD, til reception den 6. januar kl. 14.00 - 16.00 i Himmelhav, Kattegat Siloen, Frederikshavn. Husk at tilmelde dig via NemTilmeld.
Se invitationen og tilmeld dig her

Charlotte Grøndahl barselsvikarierer for
Lisa Hansen
 

Da Lisa Hansen fødte en lille søn ultimo oktober, vil Charlotte Grøndahl fungere som barselsvikar og overtage en del af Lisas arbejdsopgaver. Den daglige kontakt med MARCOD kan derfor ske til Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 26 22 86 08. Lisa vender tilbage i august 2017.

Vil du være med i Netværk Sverige?

Den nordjyske samhandel med Sverige kan og skal øges. Derfor har Væksthus Nordjylland etableret Netværk Sverige, som er et netværk for virksomheder med interesse for samhandel med Sverige. Er du i gang, vil i gang eller har interesse i samhandel med Sverige, tilmeld dig Netværk Sverige her
Læs mere om Netværk Sverige her

MARCOD tager afsked med sine to praktikanter

Efter at have været i praktik hos MARCOD siden august, tager Katrine Ritter og Morten Vinde nu afsked med MARCOD.  Begge kommer fra Aalborg Universitet, hvor Morten studerer Miljøledelse og Bæredygtighedsvidenskab, mens Katrine studerer Engelsk og International Virksomhedskommunikation. De skal begge aflevere og forsvare deres praktikrapport i januar, og vi ønsker dem held og lykke med deres eksamen.
Katrine Ritter
LinkedIn
Facebook
Web
YouTube
Twitter
Instagram
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Business Region North Denmark, diverse fonde samt nordjyske havne og kommuner.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil 
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*
Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.