MARCOD Ønsker Alle En God Sommer

*|MC:SUBJECT|*
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.

Maritime nyheder til Det Blå Nordjylland

 

Vækst kræver viden
- analyse af Det Blå Nordjylland

Hovedformålet med det vidensindsamlingsprojekt, som MARCOD gennemfører i 2016 er at identificere nye geografiske og faglige potentialer for vækst og samarbejde. Som en del heraf har MARCOD i øjeblikket en spørgeskemaundersøgelse ude hos Nordjyllands maritime virksomheder. Har du ikke svaret endnu, vil vi derfor meget gerne opfordre dig til at gøre det. Der er stort behov for viden fra både små og store maritime virksomheder. Har du spørgsmål, eller er spørgeskemaet forsvundet i mailstrømmen, så kontakt venligst projektassistent Charlotte Grøndahl, tlf.: 26 22 86 08, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk at du kan vinde disse præmier ved at deltage i undersøgelsen:

  • Gavekort til Aalborg Kongres- & Kulturcenter på 2000 kr.
  • Årskort til Nordsøen Oceanarium (2 børn og 2 voksne)
  • Gavekort til biograftur for 4 personer
Vinderne får direkte besked.
Læs mere om undersøgelsen her
 

”Udsolgt” i Det Maritime Vækstprogram

MARCOD har i 2015-16 hjulpet maritime vækstvirksomheder fra Nordjylland med at udvikle deres forretning via deltagelse i Det Maritime Vækstprogram. Her har perspektivrige maritime virksomheder fået rådgivning om bl.a. nye markedsmuligheder, strategi,  bestyrelsesarbejde, kvalitetsstyring og certificering. Alle forløb udmønter sig i udarbejdelse af en ny vækstplan for den individuelle virksomhed. Ved seneste ansøgningsrunde er de 6 sidste forløb blevet tildelt nordjyske virksomheder, og dermed er alle 30 udviklingsforløb nu igangsat. Projektet løber til udgangen af 2016, og dermed har de deltagende virksomheder nu 6 måneder til at færdiggøre udviklingsprojekterne, inden MARCOD sørger for afslutning og afrapportering af projektet pr. 31-12-2016.
Se alle de maritime virksomheder, som deltager i programmet her
 

Matchmaking med tyske virksomheder
på SMM i Hamburg

European Enterprise Network inviterer til matchmaking event på SMM messen den 8.-9. september. Deltagelse i matchmaking er en god mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden inden for produkter og teknologier, finde nye muligheder for salg og indkøb og møde samarbejds- og forretningspartnere. Her har man også mulighed for at blive matchet med andre maritime virksomheder, der deltager på SMM messen 2016. 
 
Læs mere og tilmeld dig her
 

Nyheder fra den maritime lærlingeordning

Virksomhederne i den maritime lærlingeordning har alle en god leveregel: Når én lærling udlæres, ansættes en ny. En god måde at fastholde mantraet, at uddannelse af faglært arbejdskraft er et "must", som hænger godt sammen med opfordringen om, at alle virksomheder bør tage ansvaret for at uddanne lærlinge. 
Et nyt element på "MUK"-stammen er, at Hirtshals Yard A/S er i gang med de indledende øvelser til at ansætte virksomhedens første kontorelev.
Den maritime lærlingeordnings første dele-elektrikerlærling har desuden netop afsluttet sit første skoleophold på den nye elektrikeruddannelse med topkarakterer, og tidligere industriteknikerlærling hos MAN Diesel & Turbo, Asir Ali, har netop modtaget DI Vendsyssels lærlingepris 2016. Tillykke :-)
Ønsker I at høre mere om ordningen. Kontakt venligst Christine Lunde på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Læs mere om den maritime lærlingeordning her
 

MARCOD på Folkemøde

MARCOD deltog i forskellige debatter på Folkemødet på Bornholm om fremtidens kvalificerede arbejdskraft til den maritime industri. Se billeder fra turen her:
 

MARCODs kursusportal

Vodbinderbranchen har længe ønsket sig en erhvervsuddannelse til deres branche for at fremtidssikre fagligheden og ny arbejdskraft. Uddannelsen er en 2,5 årig uddannelse og er en vekseluddannelse mellem virksomhed og skole. Uddannelsen begynder mandag d. 24 oktober. For at komme i betragtning skal man have en uddannelsesaftale med en virksomhed. Det betyder, at man får løn igennem hele uddannelsen, allerede fra starten af grundforløbet. For nærmere information kontakt venligst uddannelseschef Søren V. Nielsen fra EUC Nord på: 72246410 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs om de andre kursustilbud her
 
MARCOD holder ferielukket i juli måned.
LinkedIn
Facebook
Web
YouTube
Twitter
Instagram
Tlf. +45 28 18 57 18
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Den Danske Maritime Fond samt nordjyske havne og kommuner.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil 
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.