MARCOD Ønsker Rigtig Glædelig Jul Og Godt Nytår

 
Ny hjemmeside med fokus på Maritim Karriere i Frederikshavn
Et af de netværk, som MARCOD faciliterer - Maritime Network Frederikshavn (MNF) - lancerer nu deres helt egen digitale karriereportal. Portalen er et værktøj til at synliggøre de uddannelses- og jobmuligheder, der er i MNFs medlemsvirksomheder. Hjemmesiden er udarbejdet af praktikant fra AAU, Nikolaj Lauritsen, i samarbejde med MARCOD og MNF.
Læs mere om Maritime Career portalen her
I forbindelse med lanceringen af Maritime Career hjemmesiden, er der udarbejdet en trailer, som giver en kort introduktion til siden. Se traileren her:
Trailer for Maritime Career hjemmesiden
Se mere på maritimecareer.dk
 
MARCOD søger ny kommunikationspraktikant for forårssemestret 2018
Nu slutter efterårs-praktiksæsonen hos MARCOD, og vi skal derfor sige farvel til vores to praktikanter Benjamin Mark Mohrsen Joelsen fra UCN og Nikolaj Lauritsen fra AAU, som begge har gjort et fantastisk stykke arbejde. Det betyder så, at vi er på jagt efter en ny praktikant. Nikolaj og Benjamin har lavet en lille humoristisk praktik-trailer, som giver en introduktion til det at være praktikant hos MARCOD. Vi ser frem til at få endnu en god praktikant - samtaler bliver afholdt primo januar 2018. 
Se filmen herunder:

 
MARCOD praktikant, Benjamin Mark Mohrsen Joelsen
MARCOD praktikopslag, foråret 2018
 
Fredagscafe "Under Kranen"
Premieren på Fredagscaféen for unge som er i gang med en erhvervsuddannelse i Frederikshavn kommune løb af stablen i november med stor succes. Ca. 60 unge var i deres es i Maskinhallen, der med sine rå vægge og interiør, dannede perfekte rammer for caféen. Der blev hygget omkring bordene med snak og spil og dannet bekendtskaber, mens musikken spillede i baggrunden.
Vi håber, at vores medlemmer vil bakke op om initiativet, og at I opfordrer jeres elever/lærlinge til at deltage i de næstkommende caféer, hvor målet er at skabe et godt ungemiljø, som skal bidrage til, at de unge bliver i lokalområdet og dermed står til rådighed som arbejdskraft for virksomhederne. Lad os sammen fortælle omverdenen, at erhvervsuddannelse også er lig med socialt samvær, samtidigt med at Fredagscaféen ”Under Kranen” giver de unge mulighed for at skabe relationer de kan bruge på den fremtidige job- og karrierevej.
Fredagscafeen for unge under erhvervsuddannelse fortsætter i 2018, så sæt kryds i kalenderen den:
  • 9. marts
  • 8. juni
  • 28 september
Vi ses i Maskinhallen, Skolegade 8, Frederikshavn
Få mere information om "Under Kranen" her
 
Skal din virksomhed være en del af Danish Maritime Fair 2018?
MARCOD gentager succesen fra 2016 og har derfor igen i 2018 booket en fællesstand på Danish Maritime Fair, som er den førende international maritime messe i Danmark. Messen finder sted d. 2-4 maj i København, og lokker mange interessante udstillere og besøgende til. Maritime Network Frederikshavn, Serviceteam Skagen og Aalborg Maritime Network er allerede en del af standen, men ønsker du, at din virksomhed skal have ekstra eksponering på standen, kan du som individuel virksomhed tilmelde dig. Kom og vær med til at profilere den nordjyske maritime klynge. 
Deadline for tilmelding er d. 31. januar 2018.
Tilmelding skal ske til Maria-Louise, MARCOD
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Ny kommunikationsmedarbejder i MARCOD
Maria-Louise er pr. 11. december 2017 ansat som marketing- og kommunikationsmedarbejder hos MARCOD. Hun er skarp på digital marketing, events og international handel og har erfaring fra den maritime branche. Hun har en stor interesse for sociale medier, networking, og PR arbejde, som hun har opnået omfattende kompetencer indenfor gennem sit forrige job samt sine internationale uddannelser. Maria-Louise afløser Lisa Hansen.
Læs mere om Maria-Louise her
 
MARCOD holder lukket mellem jul og nytår - vi ses i 2018.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Copyright © *2017* MARCOD, Alle rettigheder tilhører.


 

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.