Nyt Maritimt Elitetræningscenter I Nordjylland

*|MC:SUBJECT|*
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.

Maritime nyheder til Det Blå Nordjylland

 

Maritimt elitetræningscenter
skal ligge i Nordjylland

MARCOD har i et konsortium med Væksthus Nordjylland og LIVA consult vundet udbuddet om at drive et maritimt elitetræningscenter for ambitiøse  små og mellemstore maritime virksomheder i Danmark. Centret vil over de næste tre år køre i regi af Scale-Up Denmark, hvor 10 udviklingscentre placeret rundt om i landet skal skabe flere vækstvirksomheder. Der skal screenes minimum 200 virksomheder på landsbasis til programmet, hvoraf 30 vækstvirksomheder udvælges til udviklingsforløb à 6-8 måneder for vækstvirksomheder over 3 år.
Hvis du vil vide mere om det maritime elitetræningsprogram, venligst kontakt projektleder Allan Hejslet, tlf 30133043 eller via mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs hele nyheden her
 
 

Maritime virksomheder i Nordjylland har jobvækst og ambitioner om mere

Det maritime erhverv er en styrkeposition i Nordjylland, hvor der er job- og vækstpotentialer - også på trods af en oliekrise. I Det Maritime Vækstprogram indgår 30 små og mellemstore nordjyske virksomheder med vækstambitioner, og deres nøgletal for de seneste to regnskabsår viser en gennemsnitlig stigning på 10 procent i omsætningen og i alt 128 ekstra ansatte.
Læs hele pressemeddelelsen her
 
 
Husk at du stadig sagtens kan nå at bidrage med din viden til den analyse af Det Blå Nordjylland, som MARCOD gennemfører i 2016. Svar derfor på vores spørgeskema og bidrag til at skabe det korrekte billede af den stærke nordjyske maritime klynge med både små og store aktører. Har du spørgsmål, eller skal du have spørgeskemaet tilsendt igen, så kontakt venligst projektassistent Charlotte Grøndahl, tlf.: 26 22 86 08, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Læs mere om undersøgelsen her
 

Danish Maritime Days - "Workforce of the Future" 2016

Den 10. oktober 2016 afholdes der igen Danish Maritime Days - "Workforce of the future". Denne gang foregår arrangementet i 5 nordjyske byer: Aalborg, Hanstholm, Frederikshavn, Hirtshals og Skagen. Arrangementerne er et samarbejde mellem: Dansk Metal, Danske Maritime, World Careers, Maskinmestrenes Forening og MARCOD. Vi glæder os til en spændende dag sammen med 8. klasserne i Nordjylland.
Se programmerne for Danish Maritime Days 2016 her
 
Nye maritime muligheder i de norsk-danske forretninger åbenbares på Aalborg konference 15. september. I regi af det norsk-danske samarbejde Business Broen afholdes i år en konference. Konferencen vil – inden for både et energispor og et maritimt spor - åbenbare nye trends, muligheder og vilkår for norsk-danske forretninger som følge af den øjeblikkelige kraftige omstilling i brancherne. Der ventes omkring 50 norske virksomhedsrepræsentanter og dobbelt så mange danske. MARCOD står for det maritime spor.
Læs mere og tilmeld dig Skagerrak Business Summit her
 

Maritim projektleder (MPL)

Maritim Projektlederuddannelse – MPL – er skræddersyet til den maritime branche og tager højde for de konkrete behov, der opleves i hverdagen. Uddannelsen giver et fælles projektsprog, erfaringsudveksling og opsamling af viden. Vi mangler deltagere til næste uddannelsesforløb, som starter op den 1. september 2016.
Læs mere om uddannelsen her
 

Gratis bus og entré til SMM 2016 i Hamborg

Danish Marine Group og Danske Maritime tilbyder gratis endags bustur med betalt entré til SMM-messen den 7. september 2016. De to organisationer stiller to busser med hver 50 sæder til rådighed med start fra henholdsvis København og Aalborg. Tilmelding sker efter først-til-mølle. For tilmelding kontakt: Kim Marquart, Danske Maritime, på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Læs mere om tilbuddet her
LinkedIn
Facebook
Web
YouTube
Twitter
Instagram
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Den Danske Maritime Fond samt nordjyske havne og kommuner.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil 
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.