Tilmeld Dig Årets MBO Konference

*|MC:SUBJECT|*
Du modtager denne mail, da du er tilmeldt MARCODs nyhedsbrev.
 

MBO 2016

I inviteres hermed til MBO 2016 den 28. april i Aalborg Kultur & Kongrescenter. Årets tema er: Maritime Business Opportunities – From maritime start-ups and scale-ups to spin-off's”. Hovedtaler er Lars Thrane, Chairman and Founder, Lars Thrane A/S. Læs hele invitationen her
 

Er din virksomhed med i det fine selskab?

MARCOD gennemfører i 2016 en kortlægning af den maritime branche i Nordjylland. Vi skal have hele den maritime værdikæde med, og vi har brug for din hjælp.

Har din virksomhed et maritimt islæt, så tjek om den er med på den vedhæftede liste, hvis ikke så send venligst en mail til projektassistent Charlotte Grøndahl, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og giv et værdifuldt bidrag til fremtidens branding af Nordjyllands stærke maritime branche. Læs hele nyheden

 

Deltag på den maritime fællesstand ved ONS 2016

MARCOD har forhåndsreserveret en stand på 20 m2 på ONS messen i Stavanger den 29. august-1.september. Prisen for at deltage på standen er 25.000 kr. eks. moms og inkluderer blandt andet: God eksponering, tid til salgsdialog og større netværk.

Kontakt Lisa Hansen, MARCOD på tlf. 28185718 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for flere oplysninger. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 1. marts 2016. Læs mere om messen her

 

Vil I være en del af MARCODs lærlingeordning?

Lærlinge er en vigtig ressource, ikke kun i forhold til de daglige opgaver, men i lige så høj grad i forhold til at sikre den fremtidige kvalificerede arbejdskraft i branchen. I en travl hverdag med produktion og drift kan det være svært at holde fokus på virksomhedens lærlinge:
  • Udfordres og lærer de nok?
  • Er det svært at fastholde dem i uddannelsen?
  • Trænger uddannelserne til et løft ift. indholdet i uddannelserne?
MARCOD tilbyder produktet ”maritim lærlingeordning”, hvor en dedikeret ressource hjælper virksomhederne med at fokusere og arbejde med virksomhedens lærlinge. Kontakt Christine Lunde på tlf. 23320332 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om ordningen. Næste informationsmøde afholdes den 21. marts 2016.
 

Har du eller din kollega brug for efteruddannelse?

På kursusportalen samler MARCOD de maritimt relaterede kurser og kompetenceforløb i region Nordjylland. Vi har en tæt dialog med vores samarbejdspartnere omkring kompetenceudvikling, og du vil på flere af kurserne blive videreledt til deres web-sider. Her finder du også en kursusplan for 2016 for kompetenceforløb udviklet med facilitering af MARCOD.

Kontakt Peter Møller, MARCOD på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 50770000 for nærmere information.
 
Læs hele jobopslaget på vores hjemmeside
 
MARTEC indbyder hermed til den officielle indvielse af MARTECs moderniserede maritime og polytekniske uddannelsescenter fredag d. 11. marts 2016 kl. 12.30. Hans Kongelige Højhed Prins Joachim forestår indvielsen med deltagelse af Bestyrelsesformand i A. P. Møller Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla og Uddannelsesminister Esben Lunde Larsen.

Efter indvielsen serveres en let frokost og der bliver mulighed for rundvisning. Vi ser frem til en glædelig og begivenhedsrig dag. Tilmelding er påkrævet senest d. 26. februar og skal foretages online på https://martec.nemtilmeld.dk/1/

 
Husk at du kan følge MARCOD på de sociale medier
Klik på ikonerne nedenfor for at gå direkte ind på vores sider.
Du kan nu også finde en foreløbig oversigt over vores aktiviteter i 2016
på hjemmesiden
LinkedIn
Facebook
Web
YouTube
Twitter
Instagram
Tlf. +45 28 18 57 18
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MARCOD er et maritimt brancheudviklingscenter. Vores mål er at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder i Nordjylland. MARCOD er etableret ultimo 2010 og støttes af Vækstforum Nordjylland, Den Danske Maritime Fond samt nordjyske havne og kommuner.

Afmeld nyhedsbrev    Opdater din profil 
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.