Maritim Karriereportal

Logo maritime careerPå opfordring fra den maritime industri har MARCOD i samarbejde med de nordjyske maritime netværk udviklet en maritim karriereportal til unge i regionen www.maritimecareer.dk. Her kan unge finde information om de maritime uddannelses- og jobmuligheder på en lettilgængelig måde samt se små film om hvordan det er at arbejde i den maritime branche.

Desuden kan de tage en uddannelsestest, som giver dem et praj om hvilken maritim uddannelsesvej, der passer til dem. Portalen er udviklet af de unge til de unge, så brugeren/den unge kan spejle sig i sproget, der er brugt på hjemmesiden.

”Det handler om at fortælle om mulighederne i øjenhøjde, så unge får et bedre indblik i, hvad branchen byder på og at de praktiske fag kan tilbyde et spændende og meget vellønnet job”, siger Christina Ørskov, ejer af Orskov Yard i Frederikshavn og formand for Maritime Network Frederikshavn med ca. 60 medlemmer.

”Jeg synes, at det er vigtigt, at de unge får at se, hvordan hverdagen ser ud på en arbejdsplads - hvad vi arbejder med og får set koblingen mellem praktiske hænder og et klogt hoved”, siger Nikolaj Smedegaard, Industriteknikerlærling ved MAN Energy Solutions i Frederikshavn.

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.