Maritime netværk

MARCOD Netvaerk

MARCOD faciliterer seks maritime netværk: Maritime Network Frederikshavn, Serviceteam Skagen, Hirtshals Service Group, Aalborg Maritime Network, Hanstholm Maritime Service Network og Offshore Base Scandinavia.

MARCOD faciliterer netværkene og yder administrativ support i form af sekretariatsbistand. Typiske opgaver er medlemsundersøgelser, netværksstrategier, samarbejdsprojekter, workshops, temamøder og studieture.

MARCOD arbejder for i højere grad at få de maritime virksomheder og netværk til at arbejde sammen på tværs af regionen. MARCOD anser udviklingen af maritime netværk for at være et centralt element for at styrke Det Blå Nordjylland.

De maritime netværk bidrager til større innovation og forretningsmæssige synergier mellem virksomhederne. Netværkene kan styrke samarbejdsrelationerne på tværs af virksomhederne og giver en langt bedre koordinering af aktiviteter og viden f.eks. i forbindelse med udbud af kurser.

De maritime netværk skaber også en større kritisk masse på vidensområder og kompetencer, så den samlede maritime klynge kontinuerligt kan udvikle sig.

 

1 mnf209 2fc7d73374
2 logoserviceteam c5a6ca8542
3 HGS logo1 81521751b6
Aalborg maritime network logo c7b6f8c4ef
MaritimtNetvaerk CMYK Network LOGO2 60e56a7e1a
obs logo 386ee03ff0

Facebook nyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Branchenyheder

Tilmeld dig MARCOD nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores seneste nyheder.